Plantebok
ER DU OPPTATT AV DITT NÆRMILJØ?

Endelig er den her!
Vennlige og uvennlige planter i vårt nærmiljø
Boken er skrevet for deg som er opptatt av ditt nærmiljø!

Planter er en forutsetning for alt liv på jorden og en viktig del av vårt ute- og innemiljø. Stadig flere barn og voksne er og blir berørt av allergi og overfølsomhet i hud og luftveier. Alle kan vi utvikle overfølsomhet overfor forskjellige stoffer. Pollen fra mange planter gir ofte astma, rennende nese og kløende øyne. Plantesafter og dufter kan gi lignende symptomer.

Ved å lære om planter som gir reaksjoner, har du mulighet til å unngå disse.

Denne boken gir en kortfattet beskrivelse av ca. tusen forskjellige planter. Her nevnes planter som gir reaksjoner og de som ut fra erfaring er "snille".

Forfatter av boken er den svenske pollenforsker Sven-Olov Strandhede. Han er dosent og botaniker ved Göteborg Universitet. Boken ble første gang utgitt i Sverige i 1993, i nært samarbeide med det svenske Riksförbundet mot Astma-Allergi.

Boken er oversatt og omarbeidet til norske forhold av Norges Astma- og Allergiforbunds`s botaniker og pollenforsker Hallvard Ramfjord, i nært samarbeide med NAAF Sør-Trøndelag Fylkeslag. Hallvard Ramfjord er ansvarlig for pollenvarslingen for hele landet og er tilknyttet Botanisk Institutt ved Universitetet i Trondheim. Både forfatter og oversetter er populære forelesere innenfor sine felt.

Pris 245,- pr. stk. + porto og omk.
Medlemsrabatt pr. bok kr 20,-.

Bestill boken her

Antall
Evt. medlemsnr.
Navn
Adresse
Postnr./sted
Epost
Fødselsdato/år
Fylke